recyclable disposables

Contacteer Dispogroup

Industrieweg 11
3840 Borgloon

t. +32 (0)89 44 91 91
f. +32 (0)89 20 97 60

BTW: BE0525656262

Contactformulier

Welcome at Dispogroup

Recyclable Disposables.

Dispogroup is ontstaan uit de jarenlange ervaring opgebouwd in de industriële verpakkingssector, de passie in het ondernemen en het streven naar een kwalitatief en duurzaam productengamma van kunststofverpakkingen. Door het bundelen van ambitie, kennis en partners brengt Dispogroup sinds 2013 verpakkingsmaterialen uit de grootindustrie tot bij de consument en de professionele eindgebruiker. Dispogroup is hierin op korte termijn uitgegroeid tot hét alternatief in de Benelux voor de gekende winkelketens en grootdistributeurs.

Het dagelijks engagement van het Dispogroup-team bestaat uit het aanbieden van hoogwaardige en duurzame voedings- en multipurpose verpakkingen tegen lage en tevens eerlijke prijzen. Dispogroup is gespecialiseerd in disposablesof zogenaamde beperkt herbruikbare wegwerpartikelen en voert hierin een uitgebreid gamma. Het assortiment wordt voortdurend verbreed en aangepast aan de seizoenen en de nieuwste lifestyle trends.

Het productengamma van Dispogroup is onontbeerlijk in élk huishouden.  Dankzij onze voedingsverpakkingen uit glas, plastic, aluminium of suikerriet, kunnen eigen bereidde gerechten, fonds, soepen of home made jam eenvoudig geportioneerd worden voor bewaring in de voorraadkast of de vriezer. De schalen en bewaardozen (microwave safe!) zijn geliefd bij ouders met schoolgaande kinderen of kotstudenten en zijn bovendien opmerkelijk goedkoper dan de bekende merken.

Rekening houdende met de wensen en behoeften van de consument of professionele eindgebruiker, biedt het Dispogroup-team totaaloplossingen op maat. Grote volume-afnames vertalen zich vanzelfsprekend in extra scherpe prijzen!

Dispogroup staat synoniem voor kwaliteit, service, gebruiksgemak en biedt u net dat íetsje meer. Desgewenst begeleiden wij u persoonlijk in uw zoektocht naar verpakkingsmaterialen, huishoudgerief, feestartikelen en trendy gadgets. De producten van Dispogroup worden geregeld aan een kwaliteitscontrole onderworpen en worden aan de voordeur geleverd.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en beleving vormen de core values van Dispogroup. Daarnaast draagt Dispogroup zowel in haar bedrijfsvoering als in de relatie tot haar partners en klanten duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo zijn al onze producten volledig recyclebaar.

Het Dispogroup-team wenst u veel plezier in de webshop!